miercuri, 1 aprilie 2009

La…multi ani! sau cum ar zice MM: aaaaamuuuuciaaaaaaaa!!!

Nota:
Lista titlurilor compunerilor si rezumatelor mele din Generala nr. 7 (in care co-copilaream de la distanta) este urmatoarea:
La mare
La munte
La padure
etc.
Daca stau sa ma gandesc, nu e atat de rau, intrucat am studiat opere ale unor nenici mult mai talentati decat mine, intitulate dupa acelasi model clasic: “La Medeleni”, “La tiganci”…ai prins ideea… Ce-I drept, ei nu incheiau invariabil cu “Ce bine a fost!”, dar, de dragul comparatiei de mine magulitoare, rog a se ignora acest aspect.




Iti doresc (si imi doresc) sa ramai la fel, in toate privintele. Esti omul caruia nu ii pot ura altceva decat un mediu la fel de bun ca el, prieteni la fel de buni ca el, contexte la fel de bune ca el, o viata la fel de buna ca el.
Sper sa ai o viata ca o vacanta “La…mare”, ”La…munte”, ”La…padure”, sper sa vezi in vacanta asta toate locurile pe care iti doresti sa le vezi, sa ai un drum usor, si parteneri de calatorie care sa priveasca in aceeasi directie cu tine. Sper sa te insotesc in vacanta asta pana cand vedem tot ce am vrut vreodata sa vedem, sper sa ne sustinem unul pe altul pe drum oricand celalalt oboseste, si sper sa iti pot arata peisaje pe care ai omite sa le vezi daca nu as fi cu tine. Si mai sper ca la sfarsitul vacantei, sa te uiti inapoi ca atunci cand erai mic, si sa constati, cu acelasi entuziasm: “Ce bine a fost!”





Niciun comentariu: