sâmbătă, 13 iunie 2009

Sport sacs and telenovele rulz

Prietene, fotbalul e un sport. Bine, d-aia nu mai pot io, de fotbal... Adica fix d-aia mi se rupe. Ca astia sunt majoritatea niste tigani cu 3 clase, care asculta manele si "se dau" cu Q7. Bine, se fac bani din el, aia fura cat pot, ailalti cumpara masini pentru ei si gagicile lor fotomodele, astilaltii se bat, se nasc pasiuni, dusmanii, stiluri de viata, ba chiar e castigat si "alde Zoso" ca se ia de gsp. Sa mance' si gura lui ceva. Da'... prietene... una peste alta, fotbalul E UN SPORT. Orice om care a facut nitel sport, chiar si "Elasticul" in fata blocului, stie ca sportul implica un spirit de competitie nobil. Cine a sportuit ceva mai mult decat sotron stie si ca romanii si vechii greci il ridicau la rang de arta, ca aia, mai destepti decat noi, aveau adevarate serbari inchinate sportului, ca d-aia s-au facut olimpiadele, ca existau zei ai sportului... si multe, muuulte alte detalii "insignifiante". Noi... una peste alta, ne-am dat dracu'... Pai cum, ma, in ultima etapa de campionat, suporterii lui Dinamo rup gardul, intra pe teren, si scuipa jucatorii??? CUUUUM, MA, PRIETENE? Cum, ma, e posibil, in finala Cupei Romaniei, sa intre spectatorii timisoreni in teren, sa dea ei gol??? =)))) Ce fac, ma, astia? Vandalism la televizor? E foaaaarte tare faza. E magnifica... Ia de vezi mostra:


Asa... mai departe, eu consider ca telenovelele au tampit populatia autohtona. Draga, daca te uiti mult la intrigile pe care le tes alea p-acolo, crime, unii mor, dup-aia invie, un fel de Prison Break mai pasional asa... apar frati gemeni, tatal afla ce de fapt e sora lu bunica-su, care de fapt e preotu' care l-a botezat pe copilul avortat al catelei din vecini ;)... care catea, de fapt nu avortase, ca de fapt, ce crezi, draga? Nici macar nu ramasese grea, da' nu mai voia stapanu' sa se joace cu ea... si atunci cateaua doar s-a prefacut a avea pui... ca sa atraga atentia... Da' dup-aia stapanu' s-a prins...Si' dup-aia cateaua a plecat din tara de rusine, si, acolo unde s-a dus, s-a transformat intr-o baba si a incercat sa ramana gravida bla bla bla... Intelegi, draga? O nebunie cu telenovelele astea... si unii chiar le urmaresc... si urmeaza exemplul idolilor de la teveu.
Aaaaaaa!!! Si sa nu uit!!! Uite, draga, cum a incercat aia sa ramana gravida: :D

2 comentarii:

Quick Silver spunea...

cum e ma posibil in anglia de ex, tribuna sa inceapa la 1 m de tusha, de poti sa intinzi mana sa ciupesti arbitrul de cur (chestie care evident nu se intampla)? si aici sa fie si pista de atletism si cordon de badigarzi si gard inalt de sarma, paziti ca niste animale?
parerea mea sincera pentru iubitorii fotbalului in general, e sa nu se mai uite la fotbal romanesc.
cat despre telenovele, no comment. Da' Carmelita... NU TE MARITA!! :)))

Anonim spunea...

da tata ai dreptate, eu mi-am programat televizorul numai pe Discovery, HBO, Animale si Geografic. Si nu mai am problema asta a ta :P:P:P...