marți, 2 iunie 2009

NU VA DUCETI LA VOT!

Nu am suficienta forta cat sa ma opun campaniilor demarate de incompetentii, hotii, agramatii, pupincuristii, scursurile, spagarii care ne conduc. Tineretul roman este incurajat (haha, auzi, INCURAJAT!!!) sa mearga la vot. Ne imping de la spate (zic ei) cu indemnuri de genul "Este optiunea ta!"..."Nu lasa pe altii sa aleaga pentru tine!"... Isi afiseaza ipocrizia cu litere mari pe afise si o urla din masinute colorate platite din banii nostri sa aglomereze si mai mult traficul in care de-abia ne descurcam... Ne fac prosti in fata, se cred Dumnezeii nostri, ai tuturor, imaginandu-si ca daca au avut "prezenta de spirit" sa indese banii parintilor in buzunarele cui a trebuit, la momentul potrivit, au IQ-ul mai mare decat al milioanelor de tineri care au studii si, spre deosebire de ei la varsta noastra, avantajul de a putea discerne binele de rau prin accesul la informatie. Ne INCURAJEAZA sa ramanem in tara... intr-o tara in care o faptura mediocra ca fotomodel, si proasta de-a dreptul, ca om, reuseste sa stranga semnaturi ca sa ne reprezinte in parlamentul european. Ni se ureaza succesuri, ni se promit serviciuri. Copiii nostri invata Agramatica de la televizor, si li se preda Agramatica in scoli, pentru ca profesorii lor sunt fie acei comunisti nepusi la punct cu ultimele modificari ale Academiei, fie demotivati de salariile egale cu cele ale unor femei de serviciu de la multinationale. Sistemul de invatamant este REFORMAT din 2 in 2 ani, cel mult, spitalele gem de bolnavi care mor pe culoare pentru ca nu au bani de bagat in buzunarul unor medici indreptatiti sa ceara. Au copii de trimis la scoala, preferabil in strainatate, unde spera sa si ramana. Nu au cum sa faca asta din 6 milioane pe luna, dupa 6 ani de facultate, mai multi decat totalizeaza studiile superioare ale multora din cei care ne ranjesc la televizor, trimitandu-ne la vot. Asta e legea junglei care a devenit Romania. Doctorii si profesorii nostri ne macelaresc sanatatea si educatia pentru a-si putea creste copiii, conducatorii nostri ne macelaresc vietile pentru a-si trimite copiii la televizor sa ne ureze succesuri si sa ne promita droguri. Preferabil ar fi ca in loc de salam si paine date gratuit in sectorul 5 inainte de alegerile pentru primarie, sa primeasca tineretul iarba in plic, inainte de alegerile europarlamentare... poate fumati, ni s-ar incetosa mintile in asa hal incat sa uitam de bunul simt elementar pe care ni l-au inoculat PARINTII NOSTRI prost platiti, dar demni, si sa trimitem o reprezentanta siliconata, pe tocuri, din Bamboo la Bruxelles.
Ne trebuie o revolutie. Una noua, a noastra, a tinerilor... Trebuie sa ducem noi o campanie de mici Che, sa facem lobby la agentiile de publicitate ca sa refuze sa mai conceapa campaniile unor hoti inculti si agramati...
Lansez azi, printre prietenii mei, si sper ca ei sa dea mai departe printre prietenii lor, campania mea pe sezonul asta: NU VA DUCETI LA VOT! Hai sa-i futem original in gura, sa voteze doar pensionarii in drum spre piata de la 5 statii de tramvai, unde e patrunjelul cu 0.5 RON mai ieftin. Hai sa bubuie Europa despre singura tara unde au votat doar pensionarii. Hai sa ne cerem drepturile. Hai sa le dam peste bot. Hai sa-i facem sa se simta. Hai sa ne revoltam altfel decat ascultand manele si urcandu-ne beti la volan. NU VA DUCETI LA VOT, duceti-va in parc, plimbati-va cainii, cititi o carte, ascultati muzica, stati de vorba cu parintii vostri, simtiti-va bine cu prietenii vostri, in tara in care sunt singurele lucruri pe care le mai puteti face fara sa fie nevoie sa furati sau sa activati politic....
Ne urez succesuri!

2 comentarii:

Macabrescul spunea...

Crezi ca-i doare pe ei altundeva decat nici in varfu' machetei lor minuscule de penix pe care o au de "lovitura peste bot"?... S-au dus tinerii la vot puhoi la sholdoveni si iete ca tot comunistii au iesit (intr-un mod mai mult sau mai degraba mai putin legal si corect). Deci pe coana europa nu o s-o impresioneze ca n-a venit tineretu' la vot. Deci, stai linistita ca nu o sa fie nici un "mesaj" pt ei si nici pentru europa. Singurul mesaj interesant ar fi ala dim melodia cu acelasi nume de la Parazitii.

Ca intr-adevar "N-ai cu cine, dom'le. N-ai cu cine!" sa votezi - este partea 2.

Dar "revolutia" aia adevarata o sa fie cand o sa vezi 50-sau 500 de jandarmi sau militari cacati pe ei si popor cat prostimea de s-a adunat la schela aia de brad de 1 decembrie acu un an jumate, cu spume la gura, si venele umflate-n gat si cap si ochii injectati - contra TPI, contra decretului asta cretin conform caruia nu se mai deduce la firme TVA-ul pe benzina si pe mai nimic, contra accizelor si impozitelor aberante, si ori de cate ori va fi nevoie. Ori de cate ori politia o sa bata aiurea pe cine nu trebuie, ori de cate ori un bastan fara scrupule o sa fie liber sa faca ce vrea putza lui nesculabila, ori de cate ori justitia si orice institutie a staului o s-o ia cu placere la caca in detrimentul populatiei. ATUNCI cand poporu' va urla ca sa se-auda, se vedea ceva.

Doar ABSENTA in sine de la vot... nu o sa le zica nimic.

Parerea mea.
(sper c-am reusit sa fiu destul de coerent)

razvanila spunea...

Nici eu nu am fost la vot. Pentru ca nu am vrut sa validez aceasta garnitura de fiice, fii, nepoti, pupili si pupile. In puls eu nu am vrut sa validez nici conceptul de Parlament European in sine.

Povestile acelea ca daca nu mergem la vot se vor inchide granitele sunt ridicole. ce motiv ar avea italienii, spaniolii, francezii, nemtii si atatia altii sa nu mai mearga acolo romanii? Cine le-ar mai face muncile grele, dificile sau murdare? S-ar apuca italienecele de fasonat stolonii de capsuni? sa fim seriosi!

Dupa pararea mea tot fagasul pe care a intrat romania in ultimii ani e gresit si nu duce la nimic bun. Trebuie sa gasim o varianta alternativa actualei conditii geopolitice pe care o avem caci am ajuns tara neocolonializata de occidentali.

Romania are si forta si dreptul sa iasa de aici si traiesc cu credinta ca o va face. E insa obligatoriu sa "ejectam" actuala garnitura de mediocrii care se afla la putere.

In plus o cooperare mai moderata si mai pragmatica cu occidentul e obligatorie. E bine ca am intrat in NATO dar la capitolul UE trebuie sa mai lucram ca sa ajungem sa fim in avantaj.