duminică, 6 iulie 2008

Gone ( Ce-si doresc femeile)

Din ciclul "Toate vor acelasi lucru, doar ca nu recunosc"...hai sa deschid eu gura, spre binele populatiei acestui cerc in care ne invartim voiosi. Pentru ca nu e necesar sa va curentati pentru a intelege ce e in capul nostru (trimitere directa la filmul asta)...
Aaaaa...si mai mentionez, ca sa nu fiu acuzata de ipocrizie, ca da, si eu fac parte din tagma pe care o descriu mai jos...
O sa incep cu un cliseu, mai precis cu un manunchi de replici pe care il trantesc aproape toate femeile pe care le cunosc: "Eu ma inteleg mult mai bine cu barbatii decat cu femeile (1). Femeile sunt rele, barfitoare (2), iar eu am marele talent de a fi prietena cu toti barbatii pe care ii cunosc (3). Dintotdeauna m-am invartit in cercuri de barbati (4), si au ajuns sa ma considere una de-a lor (5). Stiu cum vorbesc ei despre femei (6)."

Mda: pornesc, deci, demontatu', rand pe rand, ca sa termin cu asta si sa pot trece la subiect.
Asadar:
1. Bineinteles, au tot interesul sa se inteleaga bine cu tine, deoarece poate la un moment dat se intrevede o sansa de f.utai fara prea mari obligatii...adica prietensc. Si tu, draga mea, urmaresti de fapt acelasi lucru. Degeaba negi!
2. Absolut, si tu faci parte din tagma lor, un exemplu simplu e faptul ca ai ajuns sa spui replica asta. Sau ca te dai la barfa cu baietii. Nu e un lucru rau, ci normal, dar macar nu te mai ascunde dupa deget. Si daca tot esti atat de prietena cu toti handralaii din jurul tau, atunci stii cu siguranta ca ei barfesc si mai urat decat asa-zisele tale prietene.
3. Ai acest mare talent, tu, si oricare alta p.izda constienta cat de cat de potentialul ei sexual, si careia ii place sa se joace cu focul. Nu esti unica deloc, dimpotriva...Pam pam!
4. Normal, cam de cand ai descoperit ca ei au ceva intre picioare si tu nu, si te-a ros curiozitatea sa vezi ce. Da, da, vorbesc de momentele alea de cand aveai 3 anisori si te jucai in spatele blocului cu vecinu' dupa modelul "show me yours i'll show you mine", cu grija sa nu te vada mami, pentru ca stiai ca e rusine. E, si acum e cam acelasi lucru, doar ca nu mai e mami sa te vada, rusine tot e, asa ca faci pe mimoza si o bagi p-asta cu "sunetm prieteni". )))
5. Ooooooooooooo..daaaaaaaaaaaaa!!! Deci oooooooo...daaaaaaa!!! Asta e cea mai tare! Nu, serios, da' serios acum: tu o crezi pe gogonata asta? Una de-a lor adica...de care? Una cu c.oaie? Ha ha ha! Ia incearca sa apari ne-epilata , sau sa ragai la masa, sa vedem daca te mai considera una de-a lor si daca se mai inteleg "atat de bine" cu tine.
6. Si tu, naiva, iti inchipui ca despre tine vorbesc ALTFEL, nu? Ca te ridici de la masa sa te duci la baie, si cercul ala de barbati- prieteni ai tai isi spun unul altuia: "ba, ce fata de gasca...". E uite surpriza: in cel mai bun caz, spun sau gandesc asta, dupa care urmeaza toate replicile pe care le auzi TU despre celelalte. Spuse, evident, cu o stima si un respect deosebite. (bai cel mai grav la acest punct 6 e ca multe chiar cred treaba asta, pe bune pe bune, fara jocuri si ipocrizii.

Acum, newsflash: nu exista prietenie intre barbati si femei. Prietenie, si atat, I mean. unul din cei doi, at some point in time, o sa vrea altceva, sau SI altceva, de la celalat. (excludem evident cazul in care amandoi sunt gay, si insist pe treaba cu AMANDOI, fiindca daca barbatul e gay, EA o sa aiba o ambitie prosteasca sa il seduca - obsesia de a avea imposibilul; iar daca ea este gay, evident ca EL o sa aiba fanteziile de rigoare. )) ).
Dintotdeauna am considerat ca exista doua categorii de femei: femeile neveste si femeile amante. Si asta o spun din punct de vedere psihologic. Pentru ca evident, exista neveste - amante, precum si amante - neveste. Adica the marrying type si the ...not-that-marrying type..
Dar, psihologic vorbind, exista :
a) femeia nascuta sa fie nevasta - domnisoara care invata sa spele, sa calce, si care nici nu isi imagineaza ca barbatul ei ar putea sa o insele , sau ca ea l-ar putea insela pe el, cea care nu concepe ca ar putea sta singura la terasa, la o masa plina de barbati, sau care nu isi inchipuie nici in cele mai negre vise, ca ar putea iesi cu un barbat la o cafea, altul decat prietenul / sotul ei, pentru ca s-ar putea interpreta...
b ) femeia nascuta sa fie amanta - domnisoara care sustine treburile din paragraful disecat mai sus, care stie ca, desi probabil ca va tavali printre cearsafuri (sau nu neaparat) cel putin trei sferturi din cercul de "prieteni", niciodata nu va deveni "prietena oficiala" a vreunuia dintre ei, ci cel mai probabil amanta fiecaruia dintre ei, pe rand ( ), care totodata stie ca restul de un sfert isi asteapta si ei randul, care stie ca notiunea de "vreau sa am doar pentru mine" este aberanta, si mizeaza pe notiunea de "prefer sa fiu eu aia care stie"...si care, da, prefera sa nu isi asume responsabilitati.

Punctul comun pe care il au aceste doua tipuri de femei este ca deep down, ambele isi doresc aceleasi lucruri de la barbati:
1. Fidelitate - da, da...nevasta si-o doreste pentru ca in asta crede si pentru ca asta este notiunea intiparita in creierul ei inca de mica, odata cu elementarele "bine - rau", amanta si-o doreste si o cauta cu disperare, si o gaseste la barbatul insurat fiindca are certitudinea ca atunci cand nu e cu nevasta, e cu ea...deci ii e "fidel", in masura timpului disponibil.
2. The listening shit...- da bai, fie ca vorbesc despre masa de seara, despre ce program incarcat au avut, despre florile din glastra, despre diferenta dintre neveste si amante , femeile vor sa stie ca sunt ascultate. Pana mea, trebuie sa para si ele interesante. Punct.
3. Sex: bai, fie ce-o fi: deal with it: femeia cand e f.ututa bine, nu are cum sa simta ca TU, porcule ( )) ) o inseli: which leads us to point 1. Treaba cu fidelitatea. Si prin bine ma refer in principal la termenul de "cu pofta". Ca majoritatea sunt atat de praf, incat nici macar nu stiu ce inseamna bine. ...ceea ce ne duce la:
4. "Mama, ce-mi faci tu mie" )) - asadar: asa cum dumneata, draga porcule, te umfli in pene cand auzi ca ai fost cel mai cel, si ca ea - saraca - merge acum cracanata pentru ca tu, draga porcule, ti-ai indeplinit mai mult decat cu succes datoriile conjugale, ei bine, asa si ea, saraca, daca ii spui un simplu "mama, ce-mi faci tu mie" ( cu toate variatiunile pe tema), o sa reactioneze in consecinta: adica nu o sa iti vina sa crezi ce o sa iasa din ea. Pentru ca ea este de obicei foarte nesigura, foarte rusinoasa, si chiar daca n-ar fi, nu strica un pic de incurajare. Asta pentru ca tu, draga porcule (si ma scuzi, da ti-o zic cu drag, ca mie mi-au placut porcii dintotdeauna), sa nu te mai plangi de domnisoara care...stai asa..cum era?..."sta ca scandura in pat"...sau "considera ca daca e frumoasa si ti-a facut onoarea sa iti arate pasarica nu mai trebuie sa faca nimic".

Ar mai fi niste chestii, dar am obosit, si intentionez sa ma culc si sa imi visez in voie porcul...porcii....pardon: cercul de prieteni...

Niciun comentariu: