vineri, 11 iulie 2008

Gone (ceva cu struguri)

Mentalitatea romanului e inca in scutece cand vine vorba de subiectul sex.
Daca vorbesti, ca femeie, despre asta cum ai vorbi despre orice alta activitate cotidiana (gen "unde si ce mancam la pranz?", "Eu nu beau Cola ca imi fute ficatu'"...si asa mai departe, esti clar incadrat in una din doua categorii:
1. Esti tarfa.
2. Duci lipsa si o ceri/ cauti.
Daca nu vorbesti despre asta si te inrosesti ca fata mare cand vede prima p**a, esti incadrata, evident, in alte doua categorii:
1. Esti mironosita;
2. Esti tarfa in denial.
Oricum o dai, tarfa tot esti... Tarfo!
Atitudinea rasei adverse :-)) este, in schimb, una demna de studiat.
Respectiv, barbatul incepe sa se dea in stamba in fata unei "tarfe". Cum? Conform principiului strugurilor acrii. Mai dragilor, d-aia n-ajungeti, ca sunteti prea frustrati...D-aia umblati numai cu nasoale, d-aia va curg balele dupa pasarici de 15 ani, si d-aia n-apucati sa f.uteti decat pustoaice proaste sau strambe batrane.Puneti-va ordine in creier, mai puneti mana pe o carte sa invatati sa vorbiti si sa scrieti, terminati cu bravada si cu gargara, incepeti asa...usor, de la ceea ce ar fi trebuit sa stiti din primii 7 ani ai vietii, apoi reluati gramatica elementara, faceti niste integrame sa va exersati rapiditatea conexiunilor neuronale, si poate dupa aia n-o sa mai fie cazu sa sariti 7 metri de c.ur in sus cand auziti ceva legat de frecush.In alta ordine de idei, in loc sa aveti atitudinea asta ofensiva, nu mai bine bagati la cap, si incepeti sa tratati femeile ca pe oameni? Sincer, altfel chiar o sa continuati si futeti numai animale...

Niciun comentariu: